fotoshow

CHRISTINE BESANGER IS MISS WELLNESS BEAUTY 2018

Op zondag 22 april werd tijdens een spetterend gala de ambassadrice verkozen voor de beautysector in België. Elk jaar nemen heel wat zelfstandige schoonheidsspecialistes en nagelstylistes deel aan deze wedstrijd.

Christine Besanger, 24 jaar, uit Steenokkerzeel mocht het felbegeerde kroontje en de titel mee naar huis nemen. Christine is zaakvoerder van 2 schoonheidssalons en is dagelijks met passie actief binnen de sector. “Het was een leuk en super leerrijk parcours als finaliste van Miss Wellness Beauty”, aldus Christine. “Een ervaring voor het leven waar ik veel nieuwe merken binnen de sector heb leren kennen en veel nieuwe vrienden heb gemaakt”.

De finalistes kregen heel wat workshops van verschillende merken binnen de sector zoals o.a. huidverbetering van Medik8 en tanning van D’Azur Belgium. Ook kregen de dames tal van opleidingen zoals mediatraining, etiquette, choreo, défilé en personal coaching. Ook relaxen was een deel van de wedstrijd want Christine mocht samen met de andere finalistes een weekje naar Djerba.

De taken van Christine als ambassadrice zijn o.a. openingen van schoonheidsinstituten, aanwezigheid op beauty beurzen, vertegenwoordiging van de sector via de media en werd zij onlangs het gezicht van verschillende merken waaronder het prestigieuze juwelenmerk XCLSV_by_VOSS. Christine kreeg een prachtige ring met edelstenen van dit merk uit Antwerpen en zij mag binnenkort vertrekken naar de prachtige eilanden van de Seychellen in de Indische Oceaan geschonken door Bat-O-Bleu.

“Miss Wellness Beauty is dan ook veel meer dan een gewone missverkiezing en geen vleeskeuring, maar een wedstrijd waar alles rond schoonheidsspecialistes en de beautysector draait” aldus Christine.

De ambassadrice wacht nog een fantastisch jaar! Er komen nog tal van avonturen aan. Wil je Christine, haar eredames en de verkiezing volgen?

Facebook: MISS WELLNESS BEAUTY (besloten groep)
Facebook: Miss Wellness Beauty 2018 Besanger Christine
Instagram: misswellnessbeauty
Instagram: christinebesanger