fotoshow

NINA D’EER IS MISS WELLNESS BEAUTY 2019

Op zondag 28 april werd tijdens een spetterend gala de ambassadrice verkozen voor de beautysector in België. Elk jaar nemen heel wat zelfstandige schoonheidsspecialistes, nagelstylistes, visagistes en kapsters deel aan deze wedstrijd.
Nina D’Eer, 20 jaar, uit het Oost-Vlaamse Waasmunster mocht het felbegeerde kroontje en de titel mee naar huis nemen. Nina is zaakvoerder van The Beauty Studio en is dagelijks met passie actief binnen de sector. “Het was een leuk en super leerrijk parcours als finaliste van Miss Wellness Beauty”, aldus Nina. “Een ervaring voor het leven waar ik veel nieuwe merken binnen de sector heb leren kennen en veel nieuwe mensen heb ontmoet”.
De finalistes kregen heel wat workshops van verschillende merken binnen de sector zoals o.a. huidverbetering met het enpitsuplus toestel en de producten van Utsukusy en tanning van D’Azur Belgium. Ook kregen de dames tal van opleidingen zoals mediatraining, etiquette, choreo, défilé en personal coaching. Ook relaxen was een deel van de wedstrijd want Nina mocht samen met de andere finalistes een weekje naar het zonnige Side in Turkije.
De taken van Nina als ambassadrice zijn o.a. openingen van schoonheidsinstituten, aanwezigheid op beauty beurzen, vertegenwoordiging van de sector via de media en wordt zij het gezicht van verschillende merken waaronder het prestigieuze juwelenmerk XCLSV_by_VOSS. Nina krijgt een prachtig juweel met edelstenen van dit merk uit Antwerpen en zij mag binnenkort vertrekken naar de prachtige eilanden van de Seychellen in de Indische Oceaan geschonken door Bat-O-Bleu.
"Miss Wellness Beauty is dan ook veel meer dan een gewone missverkiezing en geen vleeskeuring, maar een wedstrijd waar alles rond schoonheidsspecialistes en de beautysector draait" aldus Nina.

Facebook: MISS WELLNESS BEAUTY (besloten groep)
Facebook: Miss Wellness Beauty 2019 Nina D'eer
Instagram: misswellnessbeauty
Instagram: Nina D'Eer