Luciana Ruelens is Miss Wellness Beauty 2021

Op zaterdag 10 juli werd tijdens een spetterend gala, in de prachtige ballroom van het Hilton Antwerp Old Town, de ambassadrice verkozen voor de beautysector in België. Elk jaar nemen heel wat zelfstandige schoonheidsspecialistes, nagelstylistes, visagistes en kapsters deel aan deze wedstrijd. Luciana Ruelens is 28 jaar en is afkomstig uit Beerzel maar zij woont sinds kort in Baal in Vlaams-Brabant. Luciana mocht het felbegeerde kroontje en de titel mee naar huis nemen na een zeer spannende puntentelling want tenslotte eindigde onze 1ste Eredame Ellen Leysen maar op 1 punt van Luciana.

Luciana is zaakvoerster van Schoonheidssalon Luciana in Baal en is dagelijks met passie actief binnen de sector. “Dit is een droom die uitkomt”, aldus Luciana. “Ik ben altijd met beide voeten op de grond blijven staan en heb mij vooral goed geamuseerd. Ik ben dankbaar dat ik deze kans krijg en nu een jaar ambassadrice van de wellness- en schoonheidssector mag zijn”.

De finalistes kregen heel wat workshops van verschillende merken binnen de sector zoals o.a. huidverbetering met het enpitsuplus toestel en de producten van Utsukusy. Ook kregen de dames tal van opleidingen zoals mediatraining, etiquette, choreo, défilé en personal coaching. Ook relaxen was een deel van de wedstrijd want Luciana mocht samen met de andere finalistes een weekje weg.

De taken van Luciana als ambassadrice zijn o.a. openingen van schoonheidsinstituten, aanwezigheid op beauty beurzen, vertegenwoordiging van de sector via de media en zij is sinds kort het gezicht van verschillende merken waaronder het prestigieuze juwelenmerk XCLSV_by_VOSS, CooLifting, I am Klean, Bat-O-Bleu, Sunflair en Utsukusy. Luciana kreeg een prachtig juweel met edelstenen van Juwelen VOSS uit Antwerpen en zij mag binnenkort vertrekken naar de prachtige eilanden van de Seychellen in de Indische Oceaan geschonken door Bat-O-Bleu. Maar zij kreeg nog tal van andere waardevolle prijzen die ze kan gebruiken in haar salon. “Miss Wellness Beauty is dan ook veel meer dan een gewone missverkiezing, een verkiezing met inhoudt waar alles rond de beautybranche en uitstraling draait” aldus Luciana.

Facebook: MISS WELLNESS BEAUTY (besloten groep)
Facebook: Miss Wellness Beauty 2021 Luciana Ruelens
Instagram: misswellnessbeauty
Instagram: Luciana Ruelens