Pauline Beyens is Miss Wellness Beauty 2022

Op zaterdag 23 april werd tijdens een spetterend gala, in de Waagnatie aan de Schelde, de ambassadrice verkozen voor de beautysector in België. Elk jaar nemen heel wat zelfstandige schoonheidsspecialistes, nagelstylistes, visagistes en kapsters deel aan deze wedstrijd. Pauline Beyens is 20 jaar en is afkomstig uit Lier maar zij woont in Berlaar. Pauline mocht het felbegeerde kroontje en de titel mee naar huis nemen na een zeer spannende puntentelling want tenslotte eindigde de 1ste Eredame Marie Ruyssen maar slechts op 1 punt van Pauline.

 

Pauline is zaakvoerster van het schoonheidssalon Pennello di Millie in Berlaar en is dagelijks met passie actief binnen de sector. Huidverbetering is de specialisatie van Pauline. “Dit is een droom die uitkomt”, reageert Pauline trots. “Ik ben altijd mezelf gebleven als finaliste en dat vond ik zelf altijd heel belangrijk. Ik was de jongste finaliste en ben enorm fier dat ik het op mijn 20 jaar al zo ver gebracht heb.”

 

De finalistes kregen heel wat beautyworkshops zoals o.a. huidverbetering, lifting, cryo enz. Ook kregen de dames tal van opleidingen zoals mediatraining, etiquette, choreo, défilé en personal coaching. Ook relaxen was een deel van de wedstrijd want Pauline mocht samen met de andere finalistes een weekje naar het zonnige Side in Turkije.

 

De taken van Pauline als ambassadrice zijn o.a. openingen van schoonheidsinstituten, aanwezigheid op beauty beurzen, vertegenwoordiging van de sector via de media en zij is sinds kort het gezicht van verschillende merken: Celluma, Coolifting, Luno, I am Klean, Bat-O-Bleu, Sunflair, Utsukusy en iBeauty. Pauline mag binnenkort vertrekken naar de prachtige eilanden van de Seychellen in de Indische Oceaan geschonken door Bat-O-Bleu waar zij 1 week met haar partner zal verblijven op een luxe zeilcatamaran in volpension. Maar zij mag ook 4 dagen naar Ibiza reizen met fotograaf Cris Feys waar zij zal genieten van tal van fotoshoots. Pauline ontvangt ook tal van andere waardevolle prijzen die ze kan gebruiken in haar salon. “Miss Wellness Beauty is dan ook veel meer dan een gewone missverkiezing, een verkiezing met inhoudt waar alles rond de beautybranche en uitstraling draait” aldus Pauline.


Facebook: MISS WELLNESS BEAUTY (besloten groep)
Facebook: Miss Wellness Beauty 2022 Pauline Beyens
Instagram: misswellnessbeauty
Instagram: Pauline Beyens