Kelly Van Doorslaer is Miss Wellness Beauty 2023

Op zaterdag 29 april werd tijdens een spetterend gala, in de Belle Epoque Ballroom in het Hilton Hotel in Antwerpen, de ambassadrice verkozen voor de beautysector in België. Elk jaar nemen heel wat zelfstandige schoonheidsspecialistes, nagelstylistes, visagistes en kapsters deel aan deze wedstrijd. Kelly Van Doorslaer is 41 jaar en woont in Bornem. Kelly mocht het felbegeerde kroontje en de titel mee naar huis nemen na een zeer spannende finaleshow!

 

Kelly is zaakvoerster van het schoonheidssalon Skin Clinic k in Bornem en is dagelijks met passie actief binnen de sector. Huidverbetering is de specialisatie van Kelly. “Dit is echt een droom voor mij die uitkomt”, reageert Kelly trots. “Ik ben enorm gegroeid, niet alleen voor mijn zaak, maar ook als persoon. Ik heb veel meer zelfvertrouwen gekregen en ik zou nu dingen doen die ik eerder nooit had gedurfd. Ik ben heel dankbaar dat ik dit heb mogen meemaken”

 

De finalistes kregen heel wat beautyworkshops zoals o.a. huidverbetering, lifting, afslanking enz. Ook kregen de dames tal van opleidingen zoals mediatraining, etiquette, choreo, défilé, personal coaching en een vaktraining. Ook relaxen was een deel van de wedstrijd want Kelly mocht samen met de andere finalistes een weekje naar het zonnige Side in Turkije.

 

De taken van Kelly als ambassadrice zijn o.a. openingen van schoonheidsinstituten, aanwezigheid op beauty beurzen en events, vertegenwoordiging van de sector via de media en zij is het gezicht geworden van verschillende beautymerken zoals Celluma, Adipologie, Bellapierre, Sunflair, Utsukusy en Hyla.. Kelly vertrok in augustus ook naar Tsjechië! Daar mocht ze 4 dagen verblijven in het historische centrum van Praag. Ter plaatse stonden er heel wat fotoshoots op het programma met fotograaf Cris Feys. Ook zal ze met de nieuwe finalistes afreizen naar het zonnige Turkije of Egypte voor 1 week. Ook was onze ambassadrice al te gast op de beautybeurzen Estetika en Day of BEAUTY en op tal van andere missverkiezingen. Kelly ontving ook tal van andere waardevolle prijzen die ze kan gebruiken in haar salon. “Miss Wellness Beauty is dan ook veel meer dan een gewone missverkiezing, een verkiezing met inhoudt waar alles rond de beautybranche en uitstraling draait” aldus Kelly.

 

Facebook: MISS WELLNESS BEAUTY (besloten groep)
Facebook: Miss Wellness Beauty 2023 Kelly van Doorslaer
Instagram: misswellnessbeauty
Instagram: skinkclinic_k