Kimmi Malfait is Miss Wellness Beauty 2024

Op zaterdag 27 april werd tijdens een spetterend gala, in de Belle Epoque Ballroom in het Hilton Hotel in Antwerpen, de ambassadrice verkozen voor de beautysector in België. Elk jaar nemen heel wat zelfstandige schoonheidsspecialistes, nagelstylistes, visagistes en kapsters deel aan deze wedstrijd. Kimmi Malfait is 34 jaar en woont in Ravels. Kimmi mocht het felbegeerde kroontje en de titel mee naar huis nemen na een zeer spannende finaleshow!

 

Kimmi is zaakvoerster van Kimmi nails & beauty in Ravels en is dagelijks met passie actief binnen de sector. “ Deze titel betekend echt heel veel voor mij. Ik vind dit echt oprecht een hele mooie titel” zei Kimmi na de finale. Nagelstyling is de specialisatie van Kimmi.

 

De finalistes kregen heel wat beautyworkshops zoals o.a. huidverbetering, lifting, afslanking enz. Ook kregen de dames tal van opleidingen zoals mediatraining, etiquette, choreo, défilé, personal coaching en een vaktraining. Ook relaxen was een deel van de wedstrijd want Kimmi mocht samen met de andere finalistes een weekje naar het zonnige Side in Turkije.

 

De taken van Kimmi als ambassadrice zijn o.a. openingen van schoonheidsinstituten, aanwezigheid op beauty beurzen en events, vertegenwoordiging van de sector via de media en zij zal het gezicht worden van verschillende beautymerken zoals Celluma, Adipologie, Bellapierre, Sunflair, Utsukusy, Hyla, Urban Nails, SlimYonik, CombLine en Salonkee. Ook zal ze met de nieuwe finalistes afreizen naar het zonnige Turkije of Egypte voor 1 week. Kimmi zal ook tal van andere waardevolle prijzen ontvangen die ze kan gebruiken in haar salon.

 

Facebook: MISS WELLNESS BEAUTY (besloten groep)
Facebook: Miss Wellness Beauty 2024 Kimmi Malfait
Instagram: misswellnessbeauty
Instagram: kimmi.nailsbeauty